Orvos esztétikai kezeléseink


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
 

Orvos esztétika konzultáció lépései


Kapcsolatfelvétel

Telefonon történő bejelentkezés során kérjük jelezze, hogy milyen tipusú vizsgálatra vagy kezelésre szeretne jönni, ennek függvényében biztosítunk elegendő időt a konzultációra/kezelésre.Konzultáció

Megbeszéljük, mi az, ami zavarja Önt, miben szeretne változtatni. Részletes, egyénre szabott tervet állitunk fel. Kikérdezzük a meglévő ill. korábbi betegségekről, gyógyszerszedésről, allergiákról. Minden szóba jöhető lehetőség előnyeit-hátrányait átbeszéljük.


Vizsgálat

Amennyiben szeretné, illetve lehetőségünk van rá, elvégezzük a tervezett beavatkozást. Részletesen kitérünk a beavatkozás utáni teendőkre, a gyógyulás-szépülés folyamatára. Ha bármilyen aggodalma, kérdése lenne, nyugodtan ossza meg velünk.Beavatkozás után

Részletes utasításokkal bocsátjuk otthonába. Amennyiben a kezelés után bármilyen szokatlan reakciót tapasztal, vagy bármi aggasztja, kérjük haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon, SMS-ben ,vagy email-ben, HÉTVÉGÉN IS!


Amennyiben bőrrel kapcsolatos problémái vagy panaszai vannak, vagy érdekli az aktuális bőrfiatalító és bőrápoló lehetőségek széles tárháza, kérjük, látogasson el hozzánk bizalommal!