Bioszálas arcfiatalitás

 

TC – Fine Thread Contour kezelés vagy Thread Lifting)- Kollagéntermelés fokozása felszívódó bioszálakkal

A vékonyszálas kontúrterápia során vékony tűkkel a bőrbe juttatunk felszívódó, antiallergén szálakat, melyek segítik a megereszkedett arckontúr feszesebbé tételét, illetve biostimuláló hatása révén hosszú időn keresztül serkentik a kötőszövet kollagén és elasztin termelését.

Az évek során egyre többféle szálazási technika terjedt el. A különböző  lehet a szálak mérete (25mm-40mm- 90mm-150mm stb.), formája (pl.sima, csavart, duplán csavart, kanülös, fogazott stb.), anyaga (PDO, PLLA, PCLA stb.). Ez a nagyfokú variabilitás lehetővé teszi, hogy  a probléma megoldásának megfelelően egyénre szabott kezelési lehetőségeket nyújthassunk.

Az eljárás során vékony tűk segítségével juttatjuk be a bőr megfelelő rétegébe a bioaktív, teljesen felszívódó, steril szálakat, melyek a bőr rögzítésén túl a kollagéntermelés fokozódását is biztosítják, valamint élénkítik a helyi mikrokeringést és aktiválják a regenerációs folyamatokat a bőr kötőszöveti rétegében.  Általánosságban elmondható, hogy a mono szálak az arckontúrt, a bőrtömörséget javítják, addig bizonyos fogazott vagy COG szálakkal, kifejezett emelő hatást tudunk elérni. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy az eredmény rendkívül természetes. Az eljárás alkalmazható az arcon túl a nyak fiatalítására, feszesítésére is.

A hatás fokozatosan alakul ki, van azonnali hatás is, de a valódi eredmények csak 6-8 hét múlva kezdenek kialakulni, mivel a szervezetnek időre van szüksége az új kötőszövet felépítéséhez, mely hatás kb.1-1,5 évig tart. Az eredmény tartóssága függ a páciens korától, bőrminőségétől, élet módjától, a felhasznált szálak mennyiségétől és milyenségétől. Időnként ismétlő kezelésekkel vagy kombinációs terápiákkal még tovább tudjuk fokozni az eredményeket.

KINEK AJÁNLOTT?

A kezelés javasolt minden olyan, elsősorban 30-35 év feletti páciens számára, akiknél a kor előrehaladtával a bőr lazává vált, az arc kontúrja elvesztette határozottságát, de műtéti beavatkozást még nem igényel.

 
 

Amennyiben bőrrel kapcsolatos problémái
vagy panaszai vannak, vagy érdekli az aktuális
bőrfiatalító és bőrápoló lehetőségek széles tárháza,
kérjük, látogasson el hozzánk bizalommal!


Időpontot foglalok