Dermaroller Hegkezelés

 

A dermaroller egy olyan eszköz, amelynek sok apró tűje van, és amelyet arra használnak, hogy mikrotraumákat okozzon a bőrben. Ez ösztönzi a bőr saját gyógyulási folyamatait, növelve a kollagén és az elasztin termelődését. A kezelés hatékony lehet a ráncok, hegek, striák és egyéb bőrproblémák kezelésében.

A dermaroller kezelés lépései:

Tisztítás: A kezelt területet alaposan meg kell tisztítani, hogy eltávolítsuk a sminket, szennyeződéseket és az olajokat.

Érzéstelenítés: Mivel a kezelés némi fájdalommal járhat, egy érzéstelenítő krémet használnak a bőr felületére, majd ezt lefedik és hagyják hatni egy ideig.

A dermaroller használata: Az eszközt egyenletesen és óvatosan vezetik át a bőrön különböző irányokban, hogy biztosítsák a terület teljes lefedettségét. Az eszköz méretétől és a tűk hosszától függően a kezelés intenzitása változhat.

Utókezelés: A dermaroller használata után gyulladáscsökkentő és hidratáló termékeket használnak a bőr megnyugtatására és regenerálására. Ezenkívül fontos, hogy védekezzünk az UV sugarakkal szemben, így javasolt egy magas faktorú napvédő krém használata.

Utánkövetés: A kezelés utáni napokban kerülni kell az intenzív napfénynek való kitettséget, és fontos, hogy rendszeresen hidratáljuk a bőrt.

Fontos tudni:

  • A kezelés után a bőr kipirosodhat és érzékeny lehet, ez normális reakció és általában néhány napon belül elmúlik.
  • A dermaroller kezelés előtt és után kerülje az alkoholtartalmú termékeket, mert irritálhatják a bőrt.
  • A maximális hatás érdekében több kezelésre is szükség lehet.
  • A kezelés között legalább 2.4 hétnek el kell telnie, hogy a bőrnek ideje legyen regenerálódni.
 
 

Amennyiben bőrrel kapcsolatos problémái
vagy panaszai vannak, vagy érdekli az aktuális
bőrfiatalító és bőrápoló lehetőségek széles tárháza,
kérjük, látogasson el hozzánk bizalommal!


Időpontot foglalok