Harmonyca arcfiatalitó kezelés

 

A HArmonyCA kezelés során olyan töltőanyagot juttat a szakember a kezelt bőrterületbe, amely igen értékes hatóanyagokat tartalmaz: hialuronsavat (HA) és kalcium-hidroxiapatitot (CaHA) – ennek a két anyagnak a kombinációja alkotja a világ első kettős hatású hibrid fillerjét.

A hialuronsav számos esztétikai termékben megtalálható, és sok esetben a készítmények alapját képezi. Nem véletlenül: az emberi szervezetben is megtalálható hialuronsav semmihez sem fogható mértékben köti meg a vizet, így rendkívül hatékony a hidratálás tekintetében, kiemelkedő feltöltő hatással bír a mélyhidratálásban.

A kalcium-hidroxiapatit a szervezet kollagéntermelését serkenti.

A HArmonyCA kezelés hosszan tartó hatásának a titka a két anyag kombinálásában rejlik. A hialuronsav mint töltőanyag azonnali, látványos eredményt hoz, a kalcium-hidroxiapatit pedig a kollagéntermelés támogatásával segíti elő a tartós lifting hatást – szemben azok kezelésekkel, amelyek során kizárólag hialuronsavat alkalmaznak, amely a lebomlás után már nem tölti be szerepét. A HArmonyCA orvosesztétikai kezelés eredménye tehát a hosszan tartó fiatalos, rugalmas, hidratált, feszes bőr. A ráncok kisimulnak, a megereszkedett bőr teltebbé válik, szerkezetének megújításával visszanyeri rugalmasságát.

Fiatalos vonások 40 év felett is a HArmonyCA-val

A HArmonyCA kezelést kifejezetten az arc egyes területeinek hatékony, látványos, gyors és tartós megfiatalítására fejlesztették ki, alkalmazása pedig a bőr állapotától függően 30-40 éves kortól ajánlott. Ebben a korban már jellemző a mimikai ráncok megléte, amelyek ellen hatékonyan felveszi a küzdelmet, de a megereszkedett bőrt is sikeresen újrastrukturálja. Az alábbi területeken szabad elvégezni a töltést ezzel a forradalmi fillerrel:

  • az arc alsó fele
  • arc oldalsó-felső része, járomcsont íve
  • áll, állív
  • állkapocs környéke

A kezelés mindenképp kerülendő a szem- és szájkörnyéken, a homlokon, továbbá az orcán sem javasolt.

A HArmonyCA tehát ismét volument ad az arcnak, helyreállítja a kontúrokat a feszesítésnek és a liftingnek köszönhetően.

A HArmonyCA kezelés menete és hatásának ideje

A mindössze legfeljebb 30-40 percet igénylő kezelést kanül segítségével végzi a bőrgyógyász-kozmetológus szakember, ebből kifolyólag az injektálás már eleve kevesebb fájdalommal jár, mintha tűvel végeznék, de mivel a készítmény lidokaint is tartalmas, a beavatkozás alig jár némi kellemetlenséggel.

A rövid és fájdalommentes kezelés eredménye 18-24 hónapig is kitart a különleges hibrid filler két komponensének köszönhetően. A kezelés roppant biztonságos, szövődményektől jellemzően nem kell tartani, mivel azok csak nagyon ritka esetekben fordulnak elő. A kezelés utáni bőrpír nem ad okot az aggodalomra, és akár duzzanat is felléphet a kezelés helyén átmenetileg, ám 24-48 órán belül ezek eltűnnek, ahogy az esetleg fellépő bevérzés is legfeljebb 7-10 napig jelenthet kellemetlenséget. A szauna, a sport és az erős rágás kerülendő az első egy-két hétben.

 
 

Amennyiben bőrrel kapcsolatos problémái vagy panaszai vannak, vagy érdekli az aktuális bőrfiatalító és bőrápoló lehetőségek széles tárháza, kérjük, látogasson el hozzánk bizalommal!


Időpontot foglalok