NCTF 135HA kezelés

 

A New Cellular Treatment Factor, vagyis röviden az NCTF® 135HA egy injektálható, CE engedéllyel rendelkező, steril bőrrevitalizáló oldat.

Több, mint 50 összetevőből áll, gyakorlatilag minden benne van, amire az egészséges bőrnek szüksége van: hialuronsav, vitaminok, aminosavak, koenzimek, nukleinsavak, ásványi anyagok és antioxidánsok. Ez a koktél sejtszinten kezeli a bőrt, belülről tölti fel tápanyagokkal. Hatása klinikai vizsgálatokkal igazolt. Kiváló anti-aging hatással bír, úgy hogy az eredmény természetes hatást kelt. A kezelést követően a bőrminőség láthatóan javul, csökken a pórusok mérete, a finomabb ráncok kisimulnak és az arc látványosan élettel telivé válik. Az NCTF steril folyadék, a felhasználás a bőr alá injektálástól a mezoterápiáig nagyon sokrétű és képes igazodni az életkor és a bőrminőség éppen aktuális igényeihez.

MIT TARTALMAZ AZ NCTF® 135HA?

Hialuronsavat
Az egyik legfontosabb összetevő a nem-keresztkötött hialuronsav, amely 5mg/ml mennyiségben található meg az oldatban. Ennek köszönhetően a készítmény vízmegkötő képessége kiemelkedő és hidratáló hatása is jelentős, de mégsem volumenizál.

12 féle vitamint
Aszkorbinsav (C-vitamin); Biotin (B6 vitamin);  Pantoténsav (B5 provitamin); Folsav (B9 vitamin); Inozitol (B8 vitamin); Nikotinamid (B3 vitamin); Piridoxin (B6 vitamin); Riboflavin (B2 vitamin); Tiamin (B1 vitamin); Tokoferol (E-vitamin); Retinol (A-vitamin); Kobalamin (B12 Vitamin)

6 féle ásványi anyagot
Kálcium-klorid; Kálium klorid; Magnézium szulfát; Szodium acetát; Szódium klorid; Szódium dihidrogén-foszfát

5 féle nukleinsavat
Deoxyadenosine; Deoxycytidine; Deoxyguanosine; Deoxythymidine

24 féle aminosavat
Aminobutryc sav; Alanin; Arginin; Aszparagin; Aszparaginsav; Cisztein; Glutamin; Glutaminsav;      Glicin; Hisztidin; Izoleucin; Metionin; Ornitin; Fenil-alanin; Prolin; Szerin; Taurin; Treonin; Triptofán; Valin

Kinek ajánlott az NCTF 135 HA kezelés?

Azoknak, akik természetes bőrfiatalítást szeretnének és esetleg a fájdalomtűrő képességük nem túl jó. A kezelés minimális diszkomforttal jár, melyet az előzetesen alkalmazott fájdalomcsillapító krémmel tovább tudunk csökkenteni. Akár megelőzésre is remek választás, hiszen bőrszépítő, bőrminőség javító hatása is van. Az egyik legideálisabb választás a szemkörnyék fiatalítására.

 
 

Amennyiben bőrrel kapcsolatos problémái
vagy panaszai vannak, vagy érdekli az aktuális
bőrfiatalító és bőrápoló lehetőségek széles tárháza,
kérjük, látogasson el hozzánk bizalommal!


Időpontot foglalok