Karisma kezelés

 

Hogyan működik a Karisma?

A Karisma egy olyan innovatív készítmény, mely nemcsak nagy molekulasúlyú hialuronsavat, de R-polipeptid α1 láncot is tartalmaz.  A hidroxilált α1 láncot selyemhernyók termelik (ennek köszönhetően az allergiás reakciók kockázata igen alacsony), és növeli az I-es típusú kollagén termelését a fibroblasztokban.  Ezért a kollagénrostok minőségi és mennyiségi növekedése miatt a szövetek visszahúzódását eredményezi, ami emelő hatást, jobb bőrtónust és textúrát eredményez. A Karisma-ban lévő hialuronsav segíti a hidratálást és a fibroblasztok proliferációjának és metabolizmusának kedvező környezet fenntartását, és nem utolsó sorban antioxidáns hatású is.

A Karisma-nak a többi elérhető mezoterápiás készítménnyel szemben az a különlegessége, hogy kollagén láncokat is tartalmaz, mely könnyíti a hiányzó kollagén visszatermelődését.

Hogyan és hova alkalmazható a kezelés?

A Karisma kezelés célzottan a problémás bőrterületre vagy az egész arcra/nyakra alkalmazható, az orvos döntése alapján. Az anyag bejuttatása a bőrbe tűvel vagy kanüllel történik, a kezelendő területen egyenletesen eloszlatva azt a felhám alatt.

 Milyen problémák esetén alkalmazható?

  • fotó- és kronoagingben szenvedő arc és nyak célzott kezelésére
  • aknés hegek kezelésére
  • a bőr sorvadásos kórképeinek kezelésére"

Hány alkalom szükséges?

Az indukciós kúra 2 alkalomból áll, amelyet havi egyszer kell beadni.  
Az ezt követő 4. hónapban egyszeri fenntartó kezelést lehet alkalmazni.

A kezelés után

A kezelés mellékhatása az egyéb tűs mezoterápiás kezelésekkel megegyező.  
Néhány óráig tartó pirosság, enyhe duzzanat előfordul

 
 

Amennyiben bőrrel kapcsolatos problémái vagy panaszai vannak, vagy érdekli az aktuális bőrfiatalító és bőrápoló lehetőségek széles tárháza, kérjük, látogasson el hozzánk bizalommal!


Időpontot foglalok