Frakcionált CO2 lézeres kezelés

 

A frakcionált CO2 lézeres kezelés egy olyan esztétikai eljárás, amely során szén-dioxid (CO2) lézert alkalmaznak a bőr megújítására és a különböző bőrproblémák kezelésére. Ez a kezelés számos bőrprobléma javítására használható, beleértve a ráncokat, hegeket, pigmentfoltokat és bőr textúrájának javítását.

A frakcionált CO2 lézeres kezelés fő jellemzői:

Lézertechnológia: A kezelés során egy CO2 lézer a bőr felső rétegébe, az epidermiszbe hatol, ahol kis mikroszkopikus "frakcionált" lyukakat (pontokat) hoz létre. Ezek a lézerrel létrehozott lyukak stimulálják a bőr természetes gyógyulási folyamatát.

Bőrmegújítás: A mikroszkopikus lyukak révén a bőr megkezdi a kollagén és elasztin termelését. Ez növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, és javítja a bőr textúráját.

Ráncok kezelése: A CO2 lézer a ráncok és finom vonalak kisimítását is segíti. A bőr megújítása révén a mélyebb ráncok is enyhülhetnek.

Hegkezelés: A frakcionált CO2 lézer hatékonyan kezelheti a hegeket, beleértve az akné hegeket és a sebészeti hegeket is. A lézer kezelés segít a hegek simábbá tételében és a bőrszín kiegyenlítésében.

Pigmentfoltok kezelése: A pigmentációs problémák, például a napfoltok és a melasma, kezelésére is használható a lézer, mivel segít a bőr egyenletesebbé tételében és a sötét foltok elhalványításában.

Fájdalom és gyógyulási idő: A kezelés általában kellemetlen lehet, de a fájdalom enyhítése érdekében helyi érzéstelenítést vagy egyéb fájdalomcsillapító módszereket alkalmaznak. A gyógyulási idő az elvégzett kezelés mértékétől függ, de általában néhány napig tart.

Több kezelésre van szükség: A kívánt eredmények eléréséhez gyakran több kezelésre van szükség, amelyek között több hét vagy hónap is eltelhet.

Fontos megjegyezni, hogy a frakcionált CO2 lézeres kezelés sérülést okoz a bőr felső rétegében, ezért a kezelés után a bőr érzékenyebb lesz a napfényre. Napvédő használata és a napozás kerülése fontos a kezelés utáni időszakban.

 
 

Amennyiben bőrrel kapcsolatos problémái
vagy panaszai vannak, vagy érdekli az aktuális
bőrfiatalító és bőrápoló lehetőségek széles tárháza,
kérjük, látogasson el hozzánk bizalommal!


Időpontot foglalok