Műtéti hegek

 

A hegek lézeres kezelése egy népszerű módszer a hegek megjelenésének javítására. A lézeres kezelés segíthet a hegek halványításában, méretük és mélységük csökkentésében, és javíthatja a heges bőr textúráját is.

Működési elv: A lézeres kezelések működése a bőr kollagén termelésének stimulálásán alapul, amely elősegíti a bőr regenerációját és a heg külleme javítását.

Típusok:

  • Ablatív lézerek: Ezek a lézerek eltávolítják a bőr legfelső rétegét, lehetővé téve az alatta lévő új bőr növekedését. Például a CO2 lézer és az erbium lézer.
  • Nem-ablatív lézerek: Nem távolítják el a bőr felső rétegét, de a dermisen belül stimulálják a kollagén termelést. Például a frakcionált lézer.

Kezelés: Általában helyi érzéstelenítő krémmel vagy injekcióval érzéstelenítik a kezelendő területet. A kezelés ideje függ a hegek méretétől és számától. A kezelés után a bőr vöröses és duzzadt lehet néhány napig.

Előnyök: Hatékony a hegek megjelenésének javításában. A frakcionált lézerekkel elkerülhető a hosszabb gyógyulási idő.

Mellékhatások és kockázatok: Bőrpír, duzzanat, viszketés a kezelt területen. A bőr sötétedése vagy világosodása. Fertőzés, hegesedés vagy buborék képződése ritka, de előfordulhat.

Eredmények: Az eredmények általában tartósak, de több kezelésre lehet szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Az eredmények az egyéni bőrtípustól és a hegek jellegétől is függenek.

 
 

Amennyiben bőrrel kapcsolatos problémái
vagy panaszai vannak, vagy érdekli az aktuális
bőrfiatalító és bőrápoló lehetőségek széles tárháza,
kérjük, látogasson el hozzánk bizalommal!


Időpontot foglalok