Lézeres benőtt köröm műtét

 

Manapság szinte népbetegségnek mondható a benőtt köröm. Legtöbbször a nagylábujj körmei érintettek, a körömágy gyulladt, nedvedzik- gennyesedik, sokszor vadhús is látható.

Benőtt köröm lézeres műtéte:

A benőtt köröm lézeres műtéte egy modern beavatkozás, melynek során lézert használnak a problémás köröm részének pontos eltávolítására és az érintett terület kezelésére. A lézeres eljárás minimalizálja a vérzést és sterilizálja a sebet, ami gyorsabb gyógyulást és alacsonyabb fertőzési kockázatot jelent. Ezen kívül a lézer csökkentheti a köröm visszanövésének esélyét a beavatkozás területén. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, és azonnali megkönnyebbülést nyújt a benőtt körömmel járó fájdalom és kellemetlenség esetén.

Fontos! A műtét előtt legalább 1 hétig Neomagnolos vizben kell áztatni a lábat  naponta  2x20percig. Nagyon gyulladt, gennyes állapotban a műtétet nem lehet elvégezni.

 
 

Amennyiben bőrrel kapcsolatos problémái vagy panaszai vannak, vagy érdekli az aktuális bőrfiatalító és bőrápoló lehetőségek széles tárháza, kérjük, látogasson el hozzánk bizalommal!


Időpontot foglalok